Lees meer

 • Amuse Kiddy-Rides kerstboom 09-12-2020

  Afgelopen jaar hebben we veel leuke capsules kunnen inkopen. In onze Amuse kerstboom zie je diverse speelgoed wat dit jaar uit onze verassing capsule is gekomen. Ben je ook zo nieuwgierig naar al onze capsules? Wij hebben heel veel verschillende en wisselen met regelmaat ons assortiment. Top toch?

  Amuse Kiddy-Rides wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar.

 • Amuseland in de Symfonie Nieuw Vennep 01-10-2020

  Helaas heeft het winkelcentrum in Nieuw Vennep afscheid moeten nemen van de Trekpleister. Natuurlijk is het dan vervelend om naar een leeg winkelpand te kijken. Wat kan je doen om de gezelligheid te bewaren? Wij bieden de oplossing: Amuseland!

  Naast kiddyrides en capsuleautomaten hebben wij ook een mooie touchwand.

 • De kop is eraf! 01-10-2020

  In de kop van Overijssel opende Wendy’s Kids Fashion de deuren in het prachtige plaatsje Steenwijk.
  Amuse Kiddy Rides heeft daar een leuke tractor en een capsuleautomaat geplaatst.

 • Amuse Kiddy-Rides aangemeerd bij SnoepHaven! 14-08-2020

  Afgelopen jaar heeft SnoepHaven zijn deuren geopend op de marktgracht 7 in Almere Haven.

  De leukste maar vooral lekkerste snoepwinkel van Almere en omstreken. Ze verkopen altijd 104 smaken schepsnoep, lollys, kauwgum, Oud Hollands snoepgoed en koude frisdranken. Dus voor ieder wat wils. In de winkel van SnoepHaven was nog ruimte over en zochten zij een goede aanvulling wat bij hun assortiment paste. En zodoende kwamen ze bij ons terecht. Sinds deze week heeft Amuse Kiddy-Rides de ruimte ingericht met een leuke jetski, een Jeep en een schoolbus en een Crazy Frog spel. Met dat laatste spel kunnen kinderen met een hamertje alle kikkers proberen weg te tikken. Ook zijn er de diverse capsule automaten te vinden met de verschillende capsules in de verschillende prijsklassen variërend van 50 cent, 1 euro en 2 euro. Kortom voor de klanten en met name voor de kinderen een mooie match in lekkernijen en kindervermaak!

 • Lekker Ballen! 16-07-2020

  De schoolvakantie is begonnen en je kunt weer allerlei leuke dingen doen in je vrije tijd. Wat dacht je van lekker met een bal gaan spelen. In onze capsuleautomaten vind je mini voetballen in allerlei kleuren. Vind je het leuker om er één met een plaatje te hebben. We hebben ook verschillende met leuke emoticons verkrijgbaar in onze automaten. Verwen je zelf en draai aan de knop om jouw bal te bemachtigen.

 • De zomervakantie gaat weer van start! 16-07-2020

  De eerste regio is met schoolvakantie gegaan en in de komende weken zullen de overige regios’s ook volgen. Mocht je school toch missen kun je toch nog een ritje maken in één van onze schoolbussen. Mocht je daar niet zo zin in hebben stap dan eens op zo’n stoere quad, een strandbuggy of in één van onze cabrio’s.

 • We mogen weer! 13-07-2020

  De maatregelen als gevolg van het Corona virus worden langzaam verruimd. Op de verschillende plekken zie je ze gelukkig weer in het straatbeeld terugkomen. Onze capsule automaten en kiddy-rides. De afgelopen maanden zijn veel van onze kiddy-rides uit voorzorg weggehaald. We hebben gebruik gemaakt van de tijd om verschillende van onze kiddy-rides weer een opknapbeurt te geven zodat ze er weer fris bij staan.

 • Nieuw platform in Alphen aan de Rijn 13-07-2020

  De passage in winkelcentrum Ridderhof is opgefleurd met een nieuw platform van Amuseland. De frisse kleuren spatten er vanaf. Het platform is gesitueerd vlakbij de Etos en zorgt voor een welkome aanvulling in het winkelcentrum. De kinderen kunnen zich vermaken met de verschillende kiddy-rides maar kunnen ook worden verrast door de verschillende capsules die in de verschillende automaten te koop zijn. Het winkelcentrum heeft een mooi aanvulling gekregen op het winkelaanbod.

 • Allereerste kiddy-ride in nieuw winkelcentrum 12-02-2020

  In Apeldoorn is op de plek van het voormalige winkelcentrum Anklaar een nieuw eigentijds stadsdeelhart Anklaar gebouwd. Meer dan 14.000m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Het winkelcentrum is van alle gemakken voorzien.

  Nu het winkelcentrum af is ontbrak er nog één ding in het straatbeeld: één van onze kiddy-rides. Wij zijn trots om te melden dat het de allereerste kiddy-ride is van dit winkelcentrum. De kinderen vinden het fantastisch!

 • Door het hele land trekkers. 18-12-2019

  De boeren mogen distributiecentra van supermarkten niet belemmeren. De bevoorrading zal dan ook goed verlopen in de winkels. Op diverse locaties rijden er gewoon trekkers van Amuse Kiddy-Rides in de Supermarkt. Leuk toch?